Giriş | Kayıt

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 134 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Kendini tanıtmak isteyenler
MesajGönderilme zamanı: Cmt Oca 09, 2010 11:05 pm 
Kullanıcı avatarı
hopp selamlar,

Forumda birkaç tanıdık gördükten sonra ve zamanında Logan'ın üye ol ısrarlarına karşı kendimi buralarda buldum. (hönk)

A-Madness de takılmış olanlar beni Phusion olarak hatırlar belki, kiminiz de Füzyon olarak taniyorsunuzdur belki..

Herneyse, her çeşit Anime forumundan uzun bir süre uzak durdum ama vaktim olduğu sürece buralarda olmaya gayret edeceğim.

Logan, Yamchakun, Rincewind, ve Byakko'ya da selam. (bir dönem sabahlara kadar gundamaster ile KOF ve SF oynadığım Byakko aynı Byakko ise tabi)

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Cmt Oca 09, 2010 11:42 pm 
Kullanıcı avatarı
Bakatensai'ye hoşgeldin, Füzyon ismin tanıdık geldi. :good:

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Cmt Oca 09, 2010 11:52 pm 
Kullanıcı avatarı
alik1818 yazdı:
Hoşgeldin. Eğer Byakko bu arkadaşı da bleach forumlarından tanıyorsan, oralardan gelen en son elemanı da hatırlıyoruz. :D

Allanon o bahsi geçen elemanlara 10 basar, şüphen olmasın :D

Hoşgeldin füzyon. Seninle baho ve anime kafe aracılığı ile tanışmıştık sanırım. Görüşmeyeli epey oldu gerçi. İyi muhabbetler :)

Spoiler: 
11. ALKOL, SİGARA
10. TOP, TÜFEK, TANK
9. NÜKLEER SİLAH TEKNOLOJİSİ
8. GUNDAM
7. KATANA
6. BEYBLADE
5. Kİ GÜCÜ
4. SAKURALAR
3. CENNETTEN İNEN ÇİÇEKLER
2. TANRI
1. SEVGİNİN GÜCÜ!!

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Pzr Oca 10, 2010 4:46 am 
Kullanıcı avatarı
alik1818 yazdı:
Hoşgeldin. Eğer Byakko bu arkadaşı da bleach forumlarından tanıyorsan, oralardan gelen en son elemanı da hatırlıyoruz. :D

Bu arada nick muhabbeti dikkatimi çekti. Bir gerçeği açıklamaya karar verdim. Benim sikik nickim alik1818 (Burası konu dışı birader) aslında göründüğü kadar tırt değil. alik Sanskritçe'de "Sömürge" demektir ve 1818'de de Hindistan İngiltere sömürgesi altına girmiştir. Saygı duyun! Çok derin bir nikim var.

Nick inin gerçekten güzel bi anlamı varmış.Kimle kıyaslandığımı da bilmek isterdim, lütfederseniz tabi

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Pzr Oca 10, 2010 4:52 am 
Kullanıcı avatarı
Allanon yazdı:
alik1818 yazdı:

Bu arada nick muhabbeti dikkatimi çekti. Bir gerçeği açıklamaya karar verdim. Benim sikik nickim alik1818 (Burası konu dışı birader) aslında göründüğü kadar tırt değil. alik Sanskritçe'de "Sömürge" demektir ve 1818'de de Hindistan İngiltere sömürgesi altına girmiştir. Saygı duyun! Çok derin bir nikim var.

Nick inin gerçekten güzel bi anlamı varmış.Kimle kıyaslandığımı da bilmek isterdim, lütfederseniz tabi

Birader bahsettiğimiz kişi Komamura Saijin ve onun yancısıydı. Valla Yiğit toplayıp getiriveriyor bazen böylelerini, kusura bakma. İyi birine benziyorsun, buradakilerin boş konuşmayı seven elemanlar olduğunu da bilirsin. Beni de kendilerine benzettiler sanırım. Yani her dediğimizi takma :D Özellikle o benim 2. paragraf "Empty Talk" adına yapılmış nacizhane bir paragraftı. Boş konuştuysak ne mutlu bize.

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Pzr Oca 10, 2010 5:21 am 
Kullanıcı avatarı
Boş konuşanlara her zaman saygım vardır :D ben sadece tanıyomuyum acaba diye merak ettim bu arkadaşları ama sanırım tanıdığım kişiler değiller ikisi de. Bu arada komamura sajin Lyzarddan duydum geldim benzeri bişeyler söylemiş.Yiğit'in "yancısı" olarak onu savunduğumdan değil de merakımdan araştırdım :D

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Prş Oca 21, 2010 5:48 pm 
Kullanıcı avatarı
Füzyon adı bana da tanıdık geldi ama nerden geldi bilmiyom :D Ben de bayağıdır yoktum lan burda iyi denk geldim hadi boş muhabbetler :D

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Cmt Oca 30, 2010 5:24 pm 
Kullanıcı avatarı
Level'da çizmeye başladın mı Meerkatçığım?

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Sal Şub 02, 2010 10:44 pm 
Merhabalar, sitenize 1 ay falan olmuştur üyeliği alalı, fakat şu an kendimi tanıtma fırsatım oldu.

Öncelikle, adım Uğur. Yaşım 19. Mangaturk'te uploader olarak 1 sene görev aldım 1 haftadır da moderatörüm. Sitede mnaki güncellerini ben takip edip, atıyorum. Gerek güzel çevirileri, gerek güzel düzenlemeleri ve çizimleri ile gönüllerde taht kurmuş bi' çeviri grubu olduğunu düşünüyorum. Çevirdiğiniz mangalara ithafen sizlere teşekkür ediyorum ve bunu hayat meselesi haline getirmeden Türkiye'ye bu kültürü yaymaya çalışan sayılı bi' kaç gruptan biri olduğunuzu belirtmek istiyorum.

Saygılar ve sevgiler,

Massacre.

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Çrş Şub 03, 2010 12:44 am 
Kullanıcı avatarı
eyvallah Massacre bizde mangatürk'ün yaptıklarını destekliyoruz. Hoş geldin!

Profil  Çevrimdışı

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 134 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Panel

Başa Dön Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Geçiş yap: