Giriş | Kayıt

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 102 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Proje İstekleri
MesajGönderilme zamanı: Çrş Oca 27, 2010 6:55 pm 
Kullanıcı avatarı
Vinland Saga - O projenin epey ilerde olmasına rağmen scan grupları ilgi göstermediği için çevirisini bulmak zor diye biliyorum...

Claymore - Zaten ilerisi için göz diktiğimiz bir proje

Ichigo- Kesinlikle düşünmüyoruz.

Gintama- Kesinlikle düşünmüyoruz.

Spoiler: 
Resim

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Pzr Oca 31, 2010 7:42 pm 
Manga Adı :Black Lagoon
Türü :Action, Seinen
Bölüm Sayısı :77 bölüm(Devam ediyor)
Yorum :
Animesinide izleyen bilir gerçek çok güzel bir seri ve kesinlikle sizin iztemediğiniz iğrençlikler yok içinde ayrıca bebe mangası da değil gerçekten tavsiye ediyorum bilmeyenler için konusundan biraz bahsedim:
Okajima Rokuro çalıştığı şirket için beraberinde çok gizli bir diskle yolculuk yaptığı Güneydoğu Asya gezisi sırasında Black Lagoon adlı korsanlar tarafından saldırıya uğrar ve kaçırılır. Şirket tarafından muhakkak kurtarılacağını düşünürken , aslında hayatının şirket için önemli olmadığını ve sadece diski geri almak istediklerini ve bu sebeple de paralı askerler yollandığını öğrenir. Black Lagoon’a yapılan saldırıdan kurtulan Okajima geri dönmeyip ismini , geçmişini ve işini bırakarak Revy’in ona taktığı isim Rock olarak Black Lagoon’un bir üyesi olmaya karar verir.
Kesinlikle insanı heyecanlıdırıyor..Çevirmenizi dilerim.

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Pzr Oca 31, 2010 7:43 pm 
Kullanıcı avatarı
Bu kadar yazmana gerek bile yoktu. Başlanması muhtemel seriler arasında.

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Pzt Şub 08, 2010 2:27 pm 
Kullanıcı avatarı
Death Note: Another One

Kira vakasından birkaç yıl öncesini anlatıyor. L'in araştırdığı "BB murder case" isimli bir dosyayla ilgili.

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Cmt Şub 13, 2010 4:52 pm 
Lost + Brain , Change 123 güzel seriler umarım düşünürsünüz :good:

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Pzt Şub 15, 2010 10:18 pm 
Kullanıcı avatarı
the Braeker hakkında son yorumum ;

İlk 3 bölümü okudum ve pek sevdiğimi söyleyemem. Konu başından bana veritas çakması gibi geldi, kesinlikle karakterleri veritas kadar etkileyici değil. Dövüşler kötü, çizimler daha da kötü. Yani editlesem hiç zevk almayacagım için breaker -benim için- bitmiştir.

Ancak şöyle ucundan school ile ilgili olan ve fazla marial artsa kaçmayan bir seriye şu an hayır demem, haberiniz olsun : )

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Prş Şub 18, 2010 2:41 pm 
Kullanıcı avatarı
Lyzard yazdı:
the Braeker hakkında son yorumum ;

İlk 3 bölümü okudum ve pek sevdiğimi söyleyemem. Konu başından bana veritas çakması gibi geldi, kesinlikle karakterleri veritas kadar etkileyici değil. Dövüşler kötü, çizimler daha da kötü. Yani editlesem hiç zevk almayacagım için breaker -benim için- bitmiştir.

Ancak şöyle ucundan school ile ilgili olan ve fazla marial artsa kaçmayan bir seriye şu an hayır demem, haberiniz olsun : )

http://www.onemanga.com/The_Breaker/55/01/ Bence ileriki chapterlardan şu kareye bir bakmanı öneririm.Ama yine siz bilirisiniz.İşler ileride ilginçleşiyor. Benim ingilizcem kötü olduğu için biraz derme çatma takip ettim ama bi 20 bölüm sonra gayet güzel bölümler başlayacak.

Birde önerebileceğim Holyland adında bir seri var.Konusu yine hayatı boyunca kötek yemiş bir çocuk evinde dövüş kasetlerine,dövüş kitaplarını okuyarak kendini geliştirmeye felan başlıyor. Sonra git gide sokak çeteleri ile dövüşüp zirveye çıkma mücadelesini felan anlatıyor. Ha o kadar güzel değil. Ama yinede bir göz atmanıza değer.Çizimleri orta-kötü arası diyelim.

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Cum Şub 19, 2010 2:45 am 
Kullanıcı avatarı
Beyler lütfen artık çok ama çok müthiş bir seri olmadıkça "Martial Arts" istemeyin. Zaten yeterince o türden seri çeviriyoruz.

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Cum Şub 19, 2010 12:06 pm 
kabul etmeyeceğinizi bildiğim halde yazayım dedim :)
Eyeshield 21 333 bölümlük bi seri ama animenin bittiği yerden (240. bölüm) başlanırsa 93 bölümde seri bitirebilinir
animeside animeou tarafından çeviriliyor

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Cum Şub 19, 2010 7:37 pm 
Kullanıcı avatarı
Evet arkadaş haklı. Animenin bittiği yerden başlanmalı. Hatta Animeou ile ortak proje yapalım ki Türkiye'nin en iyi fansub grubuyla en iyi scan grubu ortak bir projeye imza atsın, yer gök inlesin. :good:

Profil  Çevrimdışı

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 102 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Panel

Başa Dön Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Geçiş yap: